Alles voor uw klimaatregeling, zonnepanelen en meer in de regio Schepdaal en Dilbeek

Centrale verwarming en veel meer ...

Beste Klant,

 

Welkom bij Polytechnics Peeters in Schepdaal, Dilbeek. Uw specialist inzake installatie centrale verwarming, onderhoud, herstelling, airconditioning, sanitair, klimaatregeling, thermische en fotovoltaïsche zonnepanelen. Ons klantenbestand en dus ook onze referenties bevinden zich voornamelijk in en rond Schepdaal, Dilbeek, Beersel, Sint-Pieters-Leeuw en Halle. Naast een vrijblijvende offerte kunt u steeds rekenen op advies op maat voor uw woning

 

Doorheen de jaren hebben wij ons in verschillende takken gespecialiseerd. Van al deze takken vindt u hieronder een extra woordje uitleg.

 

Installatie centrale verwarming: Wij doen de volledige installatie van uw centrale verwarming. Dit zowel voor nieuwbouw als renovatie. Wenst u radiatoren bij te plaatsen of te vervangen? Aarzel niet om ons te contacteren om de juiste keuze te maken. Wij geven u met genoegen informatie omtrent de verschillende mogelijkheden en merken. Voor zowel gas -als mazoutketels kunt u bij ons terecht!

 

Onderhoud en herstelling centrale verwarming: Onze klanten kunnen rekenen op een top service 7d/7d!

 

Airconditioning: Airconditioning is al lang niet meer alleen koelen en biedt een zeer hoog rendement voor een lage investering dankzij de inverter technologie. Op zoek naar een ideaal alternatief ipv een extra radiator of wenst u de voordelen te kennen om te verwarmen en te koelen via airconditioning voor uw woning? Aangezien wij beide aanbieden, kunnen wij u gepast advies en scherpe prijzen aanbieden.

 

Klimaatregeling: De juiste temperatuur in huis verkrijgt u door een goede klimaatregeling. Een goede klimaatregeling is trouwens ook zeer interessant voor uw budget. Wij bieden oplossingen met advies voor ieders maat en budget!

 

Wij plaatsen condensatieketels. Indien u op zoek bent naar een groot warmtecomfort dan is een condensatieketel de juiste oplossing. Een condensatieketel is milieuvriendelijk, energiebesparend en geeft het grootste rendement van alle ketels die op de markt zijn. Wij geven met genoegen meer informatie hieromtrent. Bel ons vrijblijvend.

 

Plaatsing van thermische en fotovoltaïsche zonnepanelen van de allerbeste kwaliteit.

 

Installatie badkamer van A tot Z: Voor ons was dit een logisch vervolg dat groeide uit onze andere activiteiten. Wij doen zowel nieuwbouw projecten als renovatie. U kan bij ons terecht voor alle sanitaire installatie. Zowel kleine als grote opdrachten. Het plaatsen van een badkamer is een grote klus die wij graag voor u uitvoeren. Ook voor de keuze in materialen helpen wij u graag verder. Uw badkamer installeren met Polytechnices Peeters is kiezen voor zekerheid en kwalitatieve afwerking.

 

Met ons samenwerken heeft ook heel wat voordelen: Jarenlange ervaring, Zelfwerkende zaakvoerder, Wij garanderen u interventies 7/7, Wij helpen u eveneens bij het aanvragen van premies, Wij bezorgen u op aanvraag een gratis bestek, talloze referenties in de streek.

 

Vraag naar een vrijblijvende offerte op 02 569 61 97 en wij komen spoedig langs!